Vandaag besteld, volgende werkdag verstuurd ❤
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig betalen
Wij zijn er voor u

Verzenden

Wij hanteren een gratis verzending vanaf €75 in heel België en Nederland.

We verzenden binnen de 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling en aan een standaard verzendkost van € 4,95 . Voor het buitenland kan dit langer duren. 

GRATIS AFHALING KAN TE TORHOUT OP AFSPRAAK

Wie zijn pakje graag snel in zijn bezit heeft, kan het  op afspraak komen afhalen te Torhout. Stuur even een mailtje naar [email protected] of spreek ons aan op onze facebookpagina en we laten je weten wanneer het past.

  

PICK-UP, PAKJESAUTOMAAT of AFHAALPUNT

Bent u niet vaak thuis maar wenst u toch een correcte en betrouwbare levering? Dan is dit de ideale oplossing! U kan uw pakketje gaan halen wanneer het u het best uitkomt. U wordt op de hoogte gebracht van uw levering via e-mail.

 
THUISLEVERING

Gemakkelijk thuis geleverd aan de deur? Dan is dit uw ideale oplossing! De koerier levert het postpakketje persoonlijk bij u af. Er kan een handtekening van de koerier gevraagd worden.


VERZENDEN NAAR HET BUITENLAND

Wij verzenden ook naar Nederland. Hiervoor maken we gebruik van Bpost of DPD. We vragen hiervoor € 6,50.

Bestellingen worden geleverd op het adres opgegeven door de klant op het moment van zijn bestelling. Let OP! Foutieve gegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten. Dus controleer goed uw persoonsgegevens vooraleer de bestelling te bevestigen. Mocht u toch een fout gemaakt hebben, graag dan zo spoedig mogelijk binnen de 24 u na bestelling uw correcte persoonsgegevens door te mailen naar [email protected]

Wij controleren onze artikelen voor we deze versturen en zorgen voor een kwalitatieve & stevige verpakking. De klant verbindt zich ertoe de bestelling te controleren bij levering. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn bij het transport en controleer jouw zending onmiddellijk bij ontvangst. Wij controleren iedere zending voor ze de deur uit gaat. Indien je toch schade vaststelt aan de door jou bestelde artikelen, dan vragen wij je ons daarvan onmiddellijk op de hoogte te brengen, indien mogelijk vragen we ook ons een foto door te mailen van het beschadigde artikel. Gooi nooit de postverpakking weg voor je hebt vastgesteld dat jouw zending in goede staat is en stuur nooit een reeds ontvangen pakket terug zonder ons vooraf te contacteren via email [email protected].

 

Vandaag besteld, volgende werkdag verstuurd ❤
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig betalen
Wij zijn er voor u