Vandaag besteld, volgende werkdag verstuurd ❤
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig betalen
Wij zijn er voor u

Over ons

Onze droom...
Ons verhaal...

Baby’phine werd met veel liefde en gedrevenheid opgericht door Delphine. Na de geboorte van mijn zoon in 2016 werd ik gegrepen door de kindermode. Het uitzoeken van mooie outfits voor mijn zoon bleek een ganse opgave. Een complimentje als kers op de taart deed mij als mama stralen! 

In augustus 2018 werd mijn dochter geboren. Een tweede nieuwe wereld ging voor me open... 

Mijn passie voor kindermode en doordreven perfectionisme zorgde ervoor dat elke outfit altijd tot in de puntjes af moest zijn. Zo ging ik steeds op zoek naar de mooiste en meest kwalitatieve babymerken en de daarbij horende accessoires. Ik wist al snel dat de Spaanse kledij mij kon bekoren. 

Door de vele vragen en complimentjes werd voor mij al snel duidelijk dat ik ook graag anderen help naar de zoektocht van de perfecte outfit. 

Met Baby’phine doelen we op een mooi gamma van exclusievere, soms minder bekende, buitenlandse merkjes. Prijs- en kwalitatief gericht ga ik steeds op zoek naar de meest budget-vriendelijke kindermode. “Voor elk wat wils” is dan ook ons motto. 

Baby’phine... De naam spreekt voor zich. Onze ogen zijn gevallen op de allerkleinsten. We starten onze collectie van 0 - 4 jaar, maar maken af en toe een zijsprong bij bepaalde merkjes naar de grotere maten. Zodoende ook de grote broers of zussen kunnen mee genieten van onze passie.

Ik hoop jullie allen te kunnen bekoren! 

Veel shopplezier!


Lieve groetjes,
Delphine
Baby’phine

Vandaag besteld, volgende werkdag verstuurd ❤
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig betalen
Wij zijn er voor u