Vandaag besteld, volgende werkdag verstuurd ❤
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig betalen
Wij zijn er voor u

Retourneren

Niet tevreden en wenst u het artikel toch niet? Dan heeft u het recht om binnen de 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering, de artikelen te retourneren.

Wat moet u doen?
Om het herroepingsrecht uit te oefenen, stelt u ons op de hoogte stellen van uw beslissing om uw artikel te retourneren. Je kan dit doen via volgend retourkanaal:  https://babyphine.shipping-portal.com/rp/. Hierbij volgt u alle stappen tot u een retouretiket ontvangt. Opgepast! Retourneren kan slechts binnen de 14 dagen. Na deze termijn kunt u geen retour meer aanvragen.

Indien de klant zijn aankoop wenst te retourneren, zal de klant de artikelen in perfecte staat (zoals werd aangeleverd), met label en in de originele verpakking terugzenden of terugbezorgen aan Baby’phine uiterlijk op de 14 de dag na ontvangst van het artikel. Wordt uw retour later geleverd dan wordt terugbetaling geweigerd. Retourneren gebeurt op eigen risico en op eigen kosten van de klant. Het aangevraagd retourticket, twv € 6,50 (België) of € 8,50 (Nederland), wordt dus in mindering gebracht bij het terug te vergoeden bedrag. 

Enkel als de reden van retour bij ons ligt omdat wij u een foutief of beschadigd artikel toe stuurden, is de retour kost uiteraard voor ons en wordt deze wel teruggestort.

Voor volgende artikelen geldt het herroepingsrecht niet:

- Zwemkledij
- Artikelen die gekocht zijn met korting
- Artikelen die de originele etiketten niet meer dragen
- Artikelen die niet in nieuwstaat verkeren, gedragen zijn, zweetvlekken vertonen, vlekken dragen
- Artikelen die beschadigd zijn
- Artikelen die gewassen zijn
- Gepersonaliseerde artikelen

Eens Baby’phine het product of de producten heeft ontvangen, gaan wij over tot een uitbetaling binnen de termijn van 14 kalenderdagen. Wenst u graag om te ruilen voor een grotere maat of een ander item, dan besteld u het artikel opnieuw online, dit om de kans tot verkoop vooraleer uw retour aankwam bij ons te minimaliseren. U krijgt na ontvangst van uw retour meteen uw geretourneerd item terugbetaald (exclusief verzendkost indien u gebruik maakte van ons retourportaal).

Retournering geldt uiteraard enkel bij een aankoop die online gebeurd. Artikelen die zijn aangekocht tijdens een homesale kunnen niet geretourneerd worden. De consument kan geen teruggave of financiële tussenkomst eisen van Baby’phine voor redenen die duidelijk opgenomen zijn in de algemene voorwaarden van de website en/of fysieke winkel.

Wanneer u vragen heeft omtrent het retourneren kunt u steeds bij ons terecht via email [email protected]. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord op uw vragen.

Met vriendelijke groet,
Baby'phine

Vandaag besteld, volgende werkdag verstuurd ❤
Gratis verzending vanaf 100 euro
Veilig betalen
Wij zijn er voor u